Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Cepti sīpoli alus mīklā

Cepti sīpoli alus mīklā

FOTO: PantherMedia/ScanPix

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 lieli sīpoli
  • 5 olas
  • Pēc vajadzības smalkie milti
  • Pēc vajadzības gaišais alus
  • Sāls
  • Grilēšanas garšvielas
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Notīrītus sīpolus sagriež biezās ripās, apkaisa ar sāli un garšvielām.
  2. No miltiem, olām un alus samaisa mīklu, kuru pēc garšas sasāla.
  3. Kastrolī sakarsē lielu daudzumu eļļas, sagatavotās sīpolu porcijas mērc mīklā un cep eļļā brūnas. Šādi saceptus sīpolus pasniedz pie dažādi pagatavotām gaļām, tomēr tiem jābūt galdā tūlīt pēc cepšanas, pasniedz vēl karstus. Var pasniegt arī kā uzkodu pie laba alus.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Klasiskā lazanja

Klasiskā lazanja

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas