Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopu gaļas kārtojums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Liesa liellopu gaļa
  • Sīpols
  • šampinjoni
  • Majonēze
  • Kečups
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vārītu liesu gaļu sagriež šķēlītēs. Liek traukā vienā kārtā. Virsū liek ar sīpoliem apceptus šampinjonus. Tad kārtu majonēzes, tad kārtu kečupa. Atkal kārtu gaļas, kārtu šampinjonu ar sīpoliem, majonēzi un kečupu. Var likt trīs kārtās. Dekorē ar zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas