Vārītu liesu gaļu sagriež šķēlītēs. Liek traukā vienā kārtā. Virsū liek ar sīpoliem apceptus šampinjonus. Tad kārtu majonēzes, tad kārtu kečupa. Atkal kārtu gaļas, kārtu šampinjonu ar sīpoliem, majonēzi un kečupu. Var likt trīs kārtās. Dekorē ar zaļumiem.
Sastāvdaļas
Liesa liellopu gaļa
Sīpoli
Šampinjoni
Majonēze
Kečups
-->
Pagatavošana
1 min.1 min.
Vārītu liesu gaļu sagriež šķēlītēs. Liek traukā vienā kārtā. Virsū liek ar sīpoliem apceptus šampinjonus. Tad kārtu majonēzes, tad kārtu kečupa. Atkal kārtu gaļas, kārtu šampinjonu ar sīpoliem, majonēzi un kečupu. Var likt trīs kārtās. Dekorē ar zaļumiem.
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Neatpaliec no tendencēm! Kas jauns kokteiļu pasaulē?
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri