Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
1
Jaunākie Vecākie
V
Valentīna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Te gan nav minēts kādu maizi pievieno, baltmaizi vai rupjmaizi. Garšīgi ir, ja gulašam jau gatavošanas sākuma pievieno kaltētas rudzu maizes gabaliņus vai garoziņu. Maizīte piesūcas ar gaļas garšu un mērcītei patīkamu piegaršu.Pamēģiniet!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes