Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas gulašs alū ar ķiplokiem

2005. gada 17. jūlijs
Foto: Shutterstock.com
Aromātisks un sātīgs cūkgaļas gulašs ar alu un ķiplokiem.
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu sagriež palielos gabalos, kastrolī uzkarsē taukus un tajos sagatavoto gaļu strauji apcep, pieliekam papriku, pielej alu un zem vāka sautē mīkstu.
2. Mīksto gaļu izņem, šķidrumam pievieno sarīvēto maizi, labi sakuļ un dažas minūtes pavāra, lai būtu gluda, bieza mērce. Tad pieliek muskatriekstu, ķimenes, kapātus ķiplokus, citrona miziņu un liek gaļu atpakaļ katlā pie mērces.
3. Uzkarsē un pasniedz ar kartupeļu biezputru, makaroniem vai vārītiem kartupeļiem.

Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu