Aromātisks un sātīgs cūkgaļas gulašs ar alu un ķiplokiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
500gcūkas gaļa no kakla gabala
1ēd. k.ēdamkarote maltas asas paprikas
Sālspēc garšas
1tējk.drupinātu ķimeņu
1šķipsna/smuskatrieksta
2ēd. k.cūku tauku
1ēd. k.miltu
Puse galviņas notīrītu ķiploku
500mltumšais alus
1rieciens kaltētas sarīvētas rupjmaizes
1tējk.rīvēta citrona miziņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
1 min.
Gaļu sagriež palielos gabalos, kastrolī uzkarsē taukus un tajos sagatavoto gaļu strauji apcep, pieliekam papriku, pielej alu un zem vāka sautē mīkstu.
Mīksto gaļu izņem, šķidrumam pievieno sarīvēto maizi, labi sakuļ un dažas minūtes pavāra, lai būtu gluda, bieza mērce. Tad pieliek muskatriekstu, ķimenes, kapātus ķiplokus, citrona miziņu un liek gaļu atpakaļ katlā pie mērces.
Uzkarsē un pasniedz ar kartupeļu biezputru, makaroniem vai vārītiem kartupeļiem.