Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas gulašs alū ar ķiplokiem

Cūkgaļas gulašs alū ar ķiplokiem

FOTO: Shutterstock.com

Aromātisks un sātīgs cūkgaļas gulašs ar alu un ķiplokiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkas gaļa no kakla gabala
  • 1 ēd. k. ēdamkarote maltas asas paprikas
  • Sāls pēc garšas
  • 1 tējk. drupinātu ķimeņu
  • 1 šķipsna/s muskatrieksta
  • 2 ēd. k. cūku tauku
  • 1 ēd. k. miltu
  • Puse galviņas notīrītu ķiploku
  • 500 ml tumšais alus
  • 1 rieciens kaltētas sarīvētas rupjmaizes
  • 1 tējk. rīvēta citrona miziņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež palielos gabalos, kastrolī uzkarsē taukus un tajos sagatavoto gaļu strauji apcep, pieliekam papriku, pielej alu un zem vāka sautē mīkstu.
  2. Mīksto gaļu izņem, šķidrumam pievieno sarīvēto maizi, labi sakuļ un dažas minūtes pavāra, lai būtu gluda, bieza mērce. Tad pieliek muskatriekstu, ķimenes, kapātus ķiplokus, citrona miziņu un liek gaļu atpakaļ katlā pie mērces.
  3. Uzkarsē un pasniedz ar kartupeļu biezputru, makaroniem vai vārītiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
    Uzkarsē un pasniedz ar kartupeļu biezputru, makaroniem vai v...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas