Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Aknu torte

Aknu torte

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg aknu
  • 1 glāze/s piena
  • 4-5 ēd. k. miltu
  • 2 olas (tortei)
  • 3 olas pasniegšanai
  • 400 g sīpolu
  • Sāls, pipari, cukurs
  • Majonēze
  • Svaigas dilles
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Gatavo aknu mīklu: samaļ aknas, pievieno miltus un pienu, visu pakāpeniski saputo (lai neveidotos kunkuļi), pievienojot olas, sāli pēc garšas, kā arī šķipsniņu cukura.
  2. Uz pannas cep plakanus plāceņus.
  3. Atsevišķi novāra un atdzesē 4 olas. Sarīvē.
  4. Sasmalcina sīpolus un apcep zeltainus. Atdzesē.
  5. Kārto torti: liek apaļo plāceni, virsū ceptos sīpolus, nedaudz vārītās olas un majonēzi, liek nākošo kārtu un atkārto.
    Kad visas kārtas saliktas apziež ar majonēzi, uzber atlikušās olas un sasmalcinātas dilles.
    Ļauj stundu garšām savilkties.

    Labu apetīti!
    Kārto torti: liek apaļo plāceni, virsū ceptos sīpolus, nedau...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas