Cūkgaļa sautēta alū vecmāmiņas gaumē

3 1
Cūkgaļa sautēta alū vecmāmiņas gaumē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkas pleca gabala bez kauliem
  • 1 liels sīpols
  • 300 ml gaišā alus
  • 1 tējk. citrona sulas
  • 5 ēd. k. tauku
  • Sāls
  • 5 graudiņi smaržīgo piparu
  • Zaļumi pēc izvēles
  • Ūdens pēc nepieciešamības

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļu sagriež palielos gabalos.
  2. Kastrolī sakarsē taukus un tajos apcep līdz caurspīdīgumam smalki sagrieztus sīpolus.
  3. Pieliek sagriezto gaļu, sāli, smaržīgos piparus un citrona sulu.
  4. Gaļu apcepam brūnu, pārliek cepamajā veidnē.
  5. Ielej alu un mazliet ūdens. Liek 200 grādos karstā krāsnī un sautē gaļu, līdz tā mīksta.
    Kad gatava, ņem ārā no krāsns un pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

    Lai labi garšo!
    Ielej alu un mazliet ūdens. Liek 200 grādos karstā krāsnī un...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni