Cūkgaļa sautēta alū vecmāmiņas gaumē

Cūkgaļa sautēta alū vecmāmiņas gaumē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkas pleca gabala bez kauliem
  • 1 liels sīpols
  • 300 ml gaišā alus
  • 1 tējk. citrona sulas
  • 5 ēd. k. tauku
  • Sāls
  • 5 graudiņi smaržīgo piparu
  • Zaļumi pēc izvēles
  • Ūdens pēc nepieciešamības

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļu sagriež palielos gabalos.
  2. Kastrolī sakarsē taukus un tajos apcep līdz caurspīdīgumam smalki sagrieztus sīpolus.
  3. Pieliek sagriezto gaļu, sāli, smaržīgos piparus un citrona sulu.
  4. Gaļu apcepam brūnu, pārliek cepamajā veidnē.
  5. Ielej alu un mazliet ūdens. Liek 200 grādos karstā krāsnī un sautē gaļu, līdz tā mīksta.
    Kad gatava, ņem ārā no krāsns un pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

    Lai labi garšo!
    Ielej alu un mazliet ūdens. Liek 200 grādos karstā krāsnī un...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi