Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Aprikožu ievārījums

Aprikožu ievārījums

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg aprikožu
  • 2 kg cukura
  • 1 tējk. citronskābes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

75 min.
  1. Aprikozēm izņem kauliņus un sagriež 4 daļās. Uzber cukuru un liek vārīties. Ja vēlas lai aprikozes ļoti neizšķīst, var atstāt apbērtas ar cukuru uz nakti un vāra tikai nākošā dienā.
  2. Citronskābi liek klāt vārot. Tā ievārījumam dod itkā stiprumu. Ja gribas skābāku - liek vairāk par tējkaroti. Vāra apmēram 40-50 min.

    Lai labi garšo!
    Citronskābi liek klāt vārot. Tā ievārījumam dod itkā stiprum...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas