Svētku teļa karbonāde

Sastāvdaļas

  • 600 g teļa karbonādes
  • Pēc vajadzības smalkie milti
  • 3 olas
  • Gaišais alus
  • 2 karotes sakapāta lupstāja
  • Pēc iespējas sagriezts šķiņķis "no kaula"
  • Eļļa cepšanai citrons

Pagatavošana

1 min.
  1. No smalkajiem miltiem, olām un alus iemaisām biezu mīklu, kurai pēc garšas pieliekam sāli, sakapāto lupstāju, sagrieztu šķiņķi no kaula, labi samaisām. Teļa karbonādi sagriežam šķēlēs, pa visu perimetru iegriežam un izdauzām. Pēc garšas apsālām, apviļājam smalkajos miltos un, mērcētus pagatavotajā mīklā, cepam eļļā no abām pusēm brūnus. Pasniedzam apslacītus ar citronu un karstajiem kartupeļu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi