Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Teļa gulašs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg gaļas no teļa priekšpuses gabaliem
  • 5 karotes tauku
  • 2 sīpoli
  • Sāls
  • 0.5 l gaišā alus
  • Gabals šķiņķa desas
  • 0.2 l saldā krējuma
  • Pēc vajadzības smalkie milti
  • 2 lieli saldskābi (marinēti) gurķi
  • 3 cieti novārītas olas
  • Lupstājs
  • Rīvēts siers
  • Malta saldā paprika
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Taukos sacepam līdz zeltainumam smalki sagrieztus sīpolus, pieliekam gabaliņos sagrieztu gaļu, apsālām, pielejam mazliet alu un sautējam mīkstu. Kad gaļa ir gandrīz mīksta, pievienojam gabaliņos sagrieztu desu, pasautējam, iztvaicētai sulai uzsijājam miltus un sacepam. Pielejam atlikušo alu un uzvārām. Noņemam no uguns un pievienojam krējumu. Beigās mērcē ieliekam sagrieztus gurķus, ripiņās sagrieztas vārītās olas un sviestā apceptu saldo papriku. Lēni samaisām. Pasniedzot apkaisām ar rīvētu sieru. Pasniedzam ar makaroniem.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas