Teļa gulašs

Sastāvdaļas

  • 1 kg gaļas no teļa priekšpuses gabaliem
  • 5 karotes tauku
  • 2 sīpoli
  • Sāls
  • 0.5 l gaišā alus
  • Gabals šķiņķa desas
  • 0.2 l saldā krējuma
  • Pēc vajadzības smalkie milti
  • 2 lieli saldskābi (marinēti) gurķi
  • 3 cieti novārītas olas
  • Lupstājs
  • Rīvēts siers
  • Malta saldā paprika

Pagatavošana

1 min.
  1. Taukos sacepam līdz zeltainumam smalki sagrieztus sīpolus, pieliekam gabaliņos sagrieztu gaļu, apsālām, pielejam mazliet alu un sautējam mīkstu. Kad gaļa ir gandrīz mīksta, pievienojam gabaliņos sagrieztu desu, pasautējam, iztvaicētai sulai uzsijājam miltus un sacepam. Pielejam atlikušo alu un uzvārām. Noņemam no uguns un pievienojam krējumu. Beigās mērcē ieliekam sagrieztus gurķus, ripiņās sagrieztas vārītās olas un sviestā apceptu saldo papriku. Lēni samaisām. Pasniedzot apkaisām ar rīvētu sieru. Pasniedzam ar makaroniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi