Alū sautēts rostbifs ar kartupeļiem

Sastāvdaļas

  • 1 kg notīrīta rostbifa (karbonādes)
  • Eļļa
  • 2 lieli sīpoli
  • 0.5 l tumšā alus
  • Sāls, pipari
  • Maltā paprika
  • 1 kg mizotu zaļu kartupeļu
  • 2 lieli burkāni
  • 1 liela selerijapētersīlis

Pagatavošana

1 min.
  1. Rostbifu strauji apcepam eļļā. Atsevišķi apcepam gredzenos sagrieztu sīpolu un pievienojam gaļai. Notīrītus dārzeņus sagriežam gabaliņos, arī pieliekam gaļai, visu apkaisām ar garšvielām, apsālām un uzlejam alu. Uzliekam vāku un sautējam cepeškrāsnī. Kad gaļa pusmīksta, pievienojam lielākos gabalos sagrieztus kartupeļus un sautējam mīkstu. Šķēlēs sagrieztu rostbifu liekam uz kartupeļiem un visu pārliekam ar dārzeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi