Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Ceptas gailenes

Ceptas gailenes

FOTO: Depositphotos.com

Tāpat var gatavot beciņas, meža šampinjonus. Ar sviestu garšīgāk, bet ar cūku taukiem labāk glabājas. Ziemā lieto mērcēm, zupām, pēc savas brīvas izvēles.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Gailenes
  • Sviests vai cūku tauki
  • Rupjā vāramā sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Gailenes notīra, nomazgā.
  2. Lielākās gailenes sagriež. Cep līdz sēnes gatavas, pievieno sāli (parasti to daru pēc garšas).
  3. Karstas pilda 0.5 l burkās. Taukvielām ir jābūt tādā daudzumā, lai virspusē būtu kārtiņa. Liek karsēt 90 -95 grādu temperatūrā 20 minūtes. Burkas aizvalcē ar metāla vāciņiem.

    Labu apetīti!
    Karstas pilda 0.5 l burkās. Taukvielām ir jābūt tādā daudzum...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas