Kas gan tik dārgs un ekskluzīvs tiek pievienots kruasāniem, ja tie dažviet maksā pat trīs eiro? Vai tā ir slepenā sastāvdaļa, dārgas izejvielas vai sarežģīta pagatavošana? Auksts sviests, adata – tie ir tikai daži triki, kas jāievēro, lai sanāktu izcils kruasāns. 

Kruasāns ir cimperlīgs kundziņš, kas pieprasa nedalītu uzmanību un izcilus produktus. Šo smalkmaizīti bieži vien iekļauj dažādos konkursos, jo, ja tu proti pagatavot kruasānu mīklu un izcept gardu galaproduktu, tad esi meistars.

Izcils kruasāns ir ar kraukšķīgu ārpusi, bet pārlaužot iekšā mīkla ir šūnaina un mīksta, izcilam kruasānam jāredz tās mīklas kārtiņas, kas izcepušās. Lai cik dīvaini tas izklausītos, runājot par smalkmaizīti, kurai nav nekāda pildījuma, kruasānam jābūt sulīgam. Svarīgas ir labas sastāvdaļas, piemēram, ja es