Gulaša zupa

Sastāvdaļas

  • 400 g cūkgaļas šķiņķa vai kakla karbonādes
  • 2 sīpoli
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas vai 4 tomāti
  • 200 g paprikas
  • 100 g šampinjonu
  • 2 ķiploka daiviņas
  • Zaļumi
  • Var pievienot timiānu un piparu maisījumu

Pagatavošana

1 min.
  1. Cūkgaļu sagriež kubiņos un apcep, pievienojot smalki sagrieztus sīpolus un ķiplokus. Turpina cept, līdz sīpoli paliek zeltaini. Pievieno tomātu pastu vai arī tomātus bez mizas un sēklām, izkarsē un pielej apmēram 1,5 l ūdens. Vāra uz lēnas uguns, pievienojot garšvielas.
  2. Papriku sagriež kubiņos, šampinjonus uz pusēm un atsevišķi apcep panna ar eļļu. Kad gaļa mīksta (aptuveni pēc stundas), zupai pievieno apcepto papriku un sēnes, un atkal uzvara.
  3. Zupu iebiezina ar kartupeļu miltiem, līdz panāk salda krējuma konsistenci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi