Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pasta ar pētersīļiem un šķiņķi

Pasta ar pētersīļiem un šķiņķi

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g Fusilli pastas
  • 200 g kūpināta šķiņķa
  • 100 g bekona
  • 2 saišķīši pētersīļu
  • 100 ml saldā krējuma
  • 4-5 daiviņa/s ķiploka
  • 1 neliels sīpols
  • 1 čili pipars
  • 50 g olīveļļas
  • 1/2 tējk. sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Pastu vāra, kā norādīts uz iepakojuma.
  2. Pētersīļus, ķiplokus un sīpolu sasmalcina.
  3. Šķiņķi sagriež sloksnītēs.
  4. Čili piparus gareniski pāršķeļ, izņem sēkliņas. Mīkstumu sasmalcina.
  5. Vokpannā vai pannā ar augstām malām sakarsētā eļļā 5 minūtes, visu laiku maisot, cep pētersīļus, ķiplokus, sīpolus, šķiņķi un sasmalcinātos čili piparus.
  6. Sagriež bekonu, uz atsevišķas pannas apcep kraukšķīgus.
  7. Zaļumiem un šķiņķim pievieno saldo krējumu un sāli, iemaisa izvārīto un nokāsto pastu, samaisa.
    Pasniedz katru porciju pārberot ar grauzdēto bekonu.

    Labu apetīti!
    Zaļumiem un šķiņķim pievieno saldo krējumu un sāli, iemaisa...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas