Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Tomāts
  • Sarkanais sīpols
  • Olīvu eļļa
  • Olīvas bez kauliņiem
  • Citrons
  • Sāls
  • Franču maize
  • Ķiploks
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Tomātus ieliek karstā ūdenī, novelk mizu. Tomātus, olīvas un sīpolus smalki sagriež un pievieno citrona sulu, olīveļļu, sāli. Pannā apcep ķiplokus un franču maizi. Apceptai maizei virsū liek iepriekš sagatavotos tomātu, sīpolu un olīvu salātus.
  2. Uzkoda apetītes veicināšanai!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas