Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ķiršu torte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • BISKVĪTS
  • 10 olas
  • 150 g cukurs
  • 200 g milti
  • PILDĪJUMS
  • 750 g saldais krējums
  • 200 g Ķirš ievārijums
  • SĪRUPS
  • 200 g ūdens
  • 100 g cukurs
  • ½ citrona mizina
  • GARNĒŠANA
  • 250 g saldais krējums
  • Augļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu dze;tenumu saputo ar cukuru, pievieno miltusun uzmanīgi iecilā saputotus olu baltumus. Biskvītu izcepun atdzesē. Sagriež trīs daļās. samitrina ar sīrupu. Sīrupam uzkarsē ūdenī ar cukuru un pievieno citrona miziņu. Krējumu saputo un samaisa ar ķiršu ievārijumu. Biskvītu pārklāj ar putukrējumu. atkārto trī reizes. Garnē ar putukrējumu un augļiem.
Receptes.lv Iesaka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas