Ķiršu torte

Sastāvdaļas

  • BISKVĪTS
  • 10 olas
  • 150 g cukurs
  • 200 g milti
  • PILDĪJUMS
  • 750 g saldais krējums
  • 200 g Ķirš ievārijums
  • SĪRUPS
  • 200 g ūdens
  • 100 g cukurs
  • ½ citrona mizina
  • GARNĒŠANA
  • 250 g saldais krējums
  • Augļi

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu dze;tenumu saputo ar cukuru, pievieno miltusun uzmanīgi iecilā saputotus olu baltumus. Biskvītu izcepun atdzesē. Sagriež trīs daļās. samitrina ar sīrupu. Sīrupam uzkarsē ūdenī ar cukuru un pievieno citrona miziņu. Krējumu saputo un samaisa ar ķiršu ievārijumu. Biskvītu pārklāj ar putukrējumu. atkārto trī reizes. Garnē ar putukrējumu un augļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi