Jēra gaļa arābu gaumē

Jēra gaļa arābu gaumē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 750 g jēra gaļas
  • 1 liels sīpols
  • 1.5 ēd. k. sviesta
  • 1 ēd. k. miltu
  • 1 naža gals kanēļa
  • 120 g žāvētu plūmju
  • 1 tējk. cukura
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

85 min.
  1. Gaļu sagriež gabaliņos.
  2. Sīpolus sasmalcina un apcep, pēc tam pieliek gaļu un arī apcep.
  3. Pārkaisa ar miltiem, pieliek garšvielas un visu labi samaisa.
  4. Pielej karstu ūdeni, lai tas pārsegtu gaļu, uzliek vāku un sautē uz mazas liesmas.
  5. Kad gaļa gandrīz gatava, pieliek plūmes un pieber cukuru. Pasniedz ar vārītiem rīsiem.

    Lai labi garšo!
    Kad gaļa gandrīz gatava, pieliek plūmes un pieber cukuru. Pa...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi