Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Dzērieni Singapūras metiens

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 -2 ledus gabali
  • 1 daļa džina
  • ½ daļa ķiršu brendija
  • ¼ daļa Cointreau liķiera
  • ½ citrona sula
  • Sodas ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ledu liek garā glāzē. Pievieno džinu, ķiršu brendiju, Cointreau un citronu sulu. Samaisa un virsū lej sodas ūdeni. Dekorē ar augļiem un dzer ar salmiņu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Dzērieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas