Rabarberu maize 2

Sastāvdaļas

  • 500 g kviešu miltu
  • 250 g piena
  • 25 g rauga
  • 150 g margarīna
  • 100 g cukura
  • 1 ola
  • Sāls (šķipsniņa)
  • Rabarberu pildījumam
  • 700 g rabarberu kātu
  • 100 g cukura
  • 150 g skāba krējuma
  • 2 -3 olu dzeltenumi
  • Garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Mīklu gatavo ar ieraugu vai bez ierauga.
  2. Uzrūgušu mīklu izveltnē 1 cm biezā plāksnē.
  3. Liek uz ieziestas plāts un uzraudzē.
  4. Tad mīklas plāksnes malās iespiež, lai izveidotos apmale.
  5. Mīklu pārlej ar rabarberu pildījumu un cep cepeškrāsnī.
  6. Rabarbera pildījums: Rabarbera kātus nomizo, sīki sagriež un samaisa ar cukuru,vanilīna cukuru vai sarīvētu citrona miziņu. Uz mīklas uzber rabarberus, pārlej ar sakulto krējumu.

Komentāri

asais 2012. gada 7. jūnijs 11:01
un grādus kautkā piemirstam pieminēt ><
Dzigita 2009. gada 24. jūlijs 10:46
Ļoti jauka recepte un tik garšīgi sanāca! Paldies, Baiba!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi