Rabarberu maize 2

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 g kviešu miltu
  • 250 g piena
  • 25 g rauga
  • 150 g margarīna
  • 100 g cukura
  • 1 ola
  • Sāls (šķipsniņa)
  • Rabarberu pildījumam
  • 700 g rabarberu kātu
  • 100 g cukura
  • 150 g skāba krējuma
  • 2 -3 olu dzeltenumi
  • Garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Mīklu gatavo ar ieraugu vai bez ierauga.
  2. Uzrūgušu mīklu izveltnē 1 cm biezā plāksnē.
  3. Liek uz ieziestas plāts un uzraudzē.
  4. Tad mīklas plāksnes malās iespiež, lai izveidotos apmale.
  5. Mīklu pārlej ar rabarberu pildījumu un cep cepeškrāsnī.
  6. Rabarbera pildījums: Rabarbera kātus nomizo, sīki sagriež un samaisa ar cukuru,vanilīna cukuru vai sarīvētu citrona miziņu. Uz mīklas uzber rabarberus, pārlej ar sakulto krējumu.

Komentāri

asais 2012. gada 7. jūnijs 11:01
un grādus kautkā piemirstam pieminēt ><
Dzigita 2009. gada 24. jūlijs 10:46
Ļoti jauka recepte un tik garšīgi sanāca! Paldies, Baiba!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize