Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Rabarberu maize 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g kviešu miltu
  • 250 g piena
  • 25 g rauga
  • 150 g margarīna
  • 100 g cukura
  • 1 ola
  • Sāls (šķipsniņa)
  • Rabarberu pildījumam
  • 700 g rabarberu kātu
  • 100 g cukura
  • 150 g skāba krējuma
  • 2 -3 olu dzeltenumi
  • Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Mīklu gatavo ar ieraugu vai bez ierauga.
  2. Uzrūgušu mīklu izveltnē 1 cm biezā plāksnē.
  3. Liek uz ieziestas plāts un uzraudzē.
  4. Tad mīklas plāksnes malās iespiež, lai izveidotos apmale.
  5. Mīklu pārlej ar rabarberu pildījumu un cep cepeškrāsnī.
  6. Rabarbera pildījums: Rabarbera kātus nomizo, sīki sagriež un samaisa ar cukuru,vanilīna cukuru vai sarīvētu citrona miziņu. Uz mīklas uzber rabarberus, pārlej ar sakulto krējumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas