Kabaču kārtojums

Sastāvdaļas

  • Kabači,sīpoli,etiķis,olas,milti,majonēze

Pagatavošana

30 min.
  1. Kabačus sagriež ripiņās,apviļā olās,miltos un no abām pusēm apcep uz pannas.Sīpolus sagriež ripiņās un sadala gredzenos uzlej etiķi atšķaidītu ar ūdeni,lai mazliet iemarinējas.Apceptos kabačus liek bļodā,virsū uzliek sīpolu ripiņas,majonēzi,atkal kabačus,sīpolus,majonēzi un tā liek cik kārtas grib.Mazliet jāpastāv,lai iemarinējas viss kopā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi