Tēta žagariņi

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 150 g cukura
  • 150 g skābā krejuma
  • 500 g kviešu miltu
  • 1 g sāls
  • ½ tējk. sodas
  • Pūdercukurs
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas ar cukuru un sāli saputo. Pievieno skābo krējumu, kas samaisīts ar sodu. Tad pievieno miltus un samīca mīklu.
  2. Mīklu izrullē, sagriež strēmelītēs. Strēmelītes vienā galā iegriež ar nazi. Ņem strēmelīti aiz neigrieztā gala un izvelk to caur iegriezto caurumiņu.
  3. Žagariņus cep gaši brūnus. atdzisušus liek traukā un pārkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri

bondzokristine 2014. gada 23. novembris 13:15
Ja visi taa slavee jameiggina passai!Paldies par recepti!
Blusinja 2014. gada 3. februāris 08:29
Mana mamma sava laika ari cepa pec sis receptes. Pati nupat pameginaju citu un sapratu, ka par veco labo klasiku nav neka labaka. Savam bernam ari cepu tikai pec sis receptes. Saldumam tik mazliet vairak cukura lieku klat. Lieliski!
Sigita 2013. gada 29. jūnijs 20:03
Ļoti garšīgi sanāca. Ņamma :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi