Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Grilēti sparģeļi

Foto: Shutterstock.com
Tas vienkāršākais nereti ir tas gardākais – sparģeļi paši par sevi ir tik gardi, ka nav nepieciešams tos ieslēpt garšvielu kalnos, tieši otrādāk – mazāk ir labāk.
Pagatavošana
15 min
1. Nomazgātus sparģeļu atbrīvo no koksnainās daļas.
2. Liek bļodā, pārslaka nedaudz eļļu, sāli un kārtīgi apmaisa, lai tie vienmērīgi noklājas ar eļļu no visam pusēm.
3. Liek uz grila cepties, atkarība no karstuma, cep no katras puses 2 minūtes.
4. Pirms pasniegšanas, lai atsvaidzinātu garšu, uzslaka dažas lāses citrona sulas un samaisa.

Lai labi garšo!
Foto: Shutterstock.com
Komentāri
Uz augšu