Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Grilēta kukurūza ar ķiploku sviestu un parmezānu

Foto: Shutterstock.com
Lai kukurūzu vieglāk ēst, vālītes vari sagriezt dažu centimetru biezos gabalos.
Ja velies intensīvāku garšaugu garšu, ķiplokam vari pievienot arī sasmalcinātus pētersīļus un dilles.
Pagatavošana
20 min
1. Sagatavo ķiploku sviestu: sviestam jābūt mīkstam. Tam pievieno sarīvētu vai spiedē saspiestu ķiploku, sāli un visu rūpīgi samaisa.
2. Vārītās kukurūzas vālītes apsmērē ar nelielu daudzumu eļļas un uz nelielas liesmas/vidējas temperatūras, grilē no visām pusēm, lai tās apbrūnē un izsilst.
3. Vēl karstas, apgrilētas vālītes pārziež ar ķiploku sviestu un pārber ar smalki rīvētu sieru.

Lai labi garšo!
Foto: Shutterstock.com
Komentāri
Uz augšu