Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Uzkodas

Elegantās siļķu un biešu maizītes

Foto: Shutterstock.com
Siļķe un bietes sader ne tikai salātos. No šiem diviem produktiem, talkā ņemot maizi, var pagatavot pasakainas uzkodas.
Tās vari gatavot lielāka izmēra vai viena kumosa – kā pašam labāk patīk.
Sastāvdaļu daudzums atkarīgs no tā, cik daudz uzkodas gatavosi.
Pagatavošana
30 min
1. Rupjmaizes šķēles no abām pusēm apcep nelielā eļļas daudzumā, lai iegūtu mazliet kraukšķīgumu.
2. Bietes sarīvē. Lai ērtāk ēst, to var darīt uz smalkākas rīves. Notecina lieko šķidrumu.
3. Pusripiņās sagriež sīpolu.
4. Bietēm pievieno kādu karoti majonēzes.
5. Ja siļķe ir lielos gabalos, tad sagriež to kumosa izmērā. Ja neesi marinētas siļķe cienītājs, to vari aizvietot arī ar mazsālītu eļļā.
6. Uz maizes liek biešu masu un izlīdzina. Virsū kārto dažus gabaliņus sīpola un siļķi.
Ja kārojas, izdekorē ar zaļumiem pēc patikas.

Lai labi garšo!
Foto: Shutterstock.com
Komentāri
Uz augšu