Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Biezpiena hačapuri

Foto: Jūlija Igoņina
Divas gardas porcijas – biezpiens, siers un ola pārtop gardos hačapuri.
Pagatavošana
30 min
1. Bļodā sajauc visas pamata sastāvdaļas līdz viendabīgai masai. Masu sadala divās vienādās daļās.
2. Ar mitrām rokām veido formas (laiviņas sk. bildēs) liekam Air fryer uz cepampapīra, tad laiviņās izveido iedobes.
Foto: Jūlija Igoņina
3. Apsmērē ar sakultu olas dzeltenumu, liekam cep 180° ~10min.
Foto: Jūlija Igoņina
4.
Foto: Jūlija Igoņina
5. Rīvētu sieru izkārto laiviņā un liek cepties vēl 2 min. 180°.
Foto: Jūlija Igoņina
6. Tad ar tējkaroti izveido mazu bedrīti, kurā ievieto olas dzeltenumu un liek atpakaļ Airfryerī 180° 1-3min. (cepšanas laiks ir atkarīgs no tā, kāds olas dzeltenums garšo Tev).
Foto: Jūlija Igoņina
7. Lai labi garšo!
Foto: Jūlija Igoņina
Uz augšu