Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Brokastis

Gaisīgā brokastu omlete

Foto: Uldis Grīnbergs
" Nu kas var būt garšīgāka kā gaisīga, pufīga mutē kūstoša omlete! Mana metode pavisam vienkārša," ar recepti dalās ēst gatavošanas entuziasts Uldis Grīnbergs.
Pagatavošana
30 min
1. Ņem dziļo pannu un ielej ūdeni gandrīz līdz pusei. Liek karsēties.
2. Nelielu metāla kēksa formiņu iesmērē ar gabaliņu sviesta.
3. Sakuļ olas ar pienu, pieberu sāli, kurkumu krāsai un sodu, lai būtu pufīgāka un nesakrīt.
4. Gatavo masu lej formiņā, lieku pannā un ūdens peldē vāra uz lēnas liesmas 15 min. Pannai, protams, uzliek vāku.
5. Kad sāk augša aprauties, mazliet pa virsu izmētā sviesta piciņas. Kad gatava, padzesē un kā saka – labu apetīti!
Foto: Uldis Grīnbergs
Uz augšu