Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Uzkodas

Indijas riekstu pesto

Foto: Kristīne Bergfelde/"Vegāns virtuvē"
Lai pagatavotu pesto, ieteicams Indijas riekstus iepriekš vismaz stundu izmērcēt karstā ūdenī, taču tas nav obligāti nepieciešams.
Recepte: Kristīne Bergfelde/"Vegāns virtuvē"
Ar karoti un dakšiņu pret klimata krīzi!

Pievienojies dabai draudzīgas ēšanas izaicinājumam “Neapēd zemeslodi”!

Dalība izaicinājumā sniedz iespēju atklāt plašo un pārsteidzošo augu valsts produktu pasauli, visa mēneša garumā ik dienu saņemot un izmēģinot gardu, sātīgu un dabai draudzīgu ēdienu receptes.

Dalībnieki izaicinājumam piesakās: mājaslapā "Neapēd zemeslodi".
Pagatavošana
5 min
1. Visas sastāvdaļas ievieto virtuves kombainā un blendē, līdz masa ir kļuvusi vienmērīga un krēmīga.
2. Veseli ēduši!
Foto: Kristīne Bergfelde/"Vegāns virtuvē"
Uz augšu