Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ananasu–dārzeņu karijs

Foto: Klinta Goloskova
Sātīgam karijam gaļa nav obligāta sastāvdaļa. Receptes autore: Klinta Goloskova
Ar karoti un dakšiņu pret klimata krīzi!

Pievienojies dabai draudzīgas ēšanas izaicinājumam “Neapēd zemeslodi”!

Dalība izaicinājumā sniedz iespēju atklāt plašo un pārsteidzošo augu valsts produktu pasauli, visa mēneša garumā ik dienu saņemot un izmēģinot gardu, sātīgu un dabai draudzīgu ēdienu receptes.

Dalībnieki izaicinājumam piesakās: mājaslapā "Neapēd zemeslodi".
Pagatavošana
45 min
1. Uzliek vārīties rīsus. Tikmēr gatavo kariju.
2. Sakarsē eļļu un lielā vokpannā vai parastā pannā apcep sīpolu, līdz tas ir caurspīdīgs.
3. Pievieno visas garšvielas, ķiploku un ananasus bez šķidruma. Cep, līdz sāk smaržot.
4. Pievieno kokosriekstu pienu, laima sulu un sojas mērci.
5. Smalki sagriež brokoli, pievieno to pannā un vāra kokosriekstu pienā ~15 min., līdz tas ir mīksts.
6. Pasniedz ar rīsiem un pupiņām (var tās pievienot jau klāt pannā un uzsildīt).

Lai labi garšo!
Foto: Klinta Goloskova
Uz augšu