Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Kēkss ar glazūru un ogām

Garda recepte ikvienam, kas mīl gatavot kūkas.
Apmaksāta publikācija: "Dr. Oetker".
Pagatavošana
90 min
1. Sviestu, cukuru, vaniļas cukuru un sāli saputo līdz vienmērīgai masai, tad iemaisa smalki sarīvētu citrona miziņu. Masā pa vienai iekuļ olas. Pēc tam iesijā miltus un cepamo pulveri, kārtīgi samaisa.
2. Mīklu lej vienā lielā vai divās mazākās formiņās un cep cepeškrāsnī 170-180°C apmēram 50 minūtes. Kūka izcepta, kad, tajā iespraužot koka iesmu, pie tā nekas nepielīp.
3. Konditorejas izstrādājumus atdzesē un pārklāj ar glazūru. To ir viegli pagatavot, visas instrukcijas atradīsiet uz iepakojuma. Dekorējiet ar ogām un gatavajiem rotājumiem virs, vēl nesastingušas glazūras, izrotājiet ar salvijas lapām.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu