1. Sagatavo visas nepieciešamās sastāvdaļas. Nomizo un sagriez ķirbi nelielos kubiņos. Sagriez papriku un sīpolu šķēlēs, smalki sakapā ķiplokus. Uzvāri rīsu nūdeles saskaņā ar instrukcijām un notecini.

Foto: Lūcija Luīza Žogla/TVNET GRUPA
2. Katlā uzsildi eļļu un apcep sīpolu un ķiplokus, līdz tie kļūst mīksti. Pievieno ķirbja gabaliņus, papriku un apcep 3-4 minūtes, līdz tie sāk kļūt mīksti.
3. Pielej kokosriekstu pienu, pievieno tom kha garšvielu, konservētus tomātus, sojas mērci, pielej ūdeni, piekoriģējot vēlamo zupas biezumu, un sautē 8-10 minūtes, līdz ķirbis ir pilnībā mīksts.
4. Bļodiņās liek rīsu nūdeles, pārlej ar zupu. Pasniedz, pārkaisot ar kapātu koriandru, pārslaka ar laima sulu. Labu apetīti!

Foto: Lūcija Luīza Žogla/TVNET GRUPA