1. Rīsus izvāra, saskaņā ar pagatavošanas norādēm.
2. Sagatavo sastāvdaļas - sīpolu smalki sakapā, burkānu un papriku sagriež nelielos gabaliņos, kabaci nomizo, izņem sēklas, sagriež vidēja lieluma gabalos, tāpat arī vistas fileju sagriež vēlamā izmēra gabaliņos.
3. Pannā uzkarsē eļļu, vispirms apcep sīpolu un burkānu, tad pievieno gaļu, samaisa un cep aptuveni 7-10 minūtes, pievieno garšvielas. Tad pannā liek kabačus un papriku. Visu samaisa cep vēl aptuveni 10 minūtes, tad pievieno tomātu mērci un uz lēnas uguns turpina sautēt (~15-20 minūtes), ik pa laikam apmaisot.
4. Beigās iemaisa rīsus, pēc vajadzības pievieno garšvielas, visu pasautē 2-3 minūtes. Gatavs!
5. Pasniedzot var papildināt ar svaigiem zaļumiem, ķiršu tomātiem, kā arī svaigiem salātiem.