Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Deserti

Sviesta kruasānu “maizes pudiņš” ar krēmsieru, svaigām ogām un putukrējumu

Foto: Publicitātes
Vai kaut ko iespējams pagatavot no kruasāna? Pudiņu! Tik labu, ka cepsi atkal un atkal!
Apmaksāta publikācija: "Lidl"
Pagatavošana
45 min
1. Olām pievieno pienu, vaniļas cukuru, pusi kļavu sīrupa un sakuļ.
2. Kruasānus pārgriež uz pusēm, pa daļām izmērcē olā un kārto cepamajā traukā.
3. Brīvās vietas un stūrīšus aizpilda ar krēmsieru un ievārījumu.
4. Pārlej atlikušo olu masu, vietām pārliek sviesta pikas, pārlej ar kļavu sīrupu un liek krāsnī 185 ºC temperatūrā uz apmēram 25 minūtēm.
5. Saldajam krējumam pievieno pavisam mazliet cukura un uzputo. Sacepumu pasniedz ar putukrējumu un svaigām ogām.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu