Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Brokastis

Kruasāns ar kokteiļgarneļu salātiem Ziemeļvalstu gaumē

Foto: Publicitātes
Kas labu kruasānu var padarīt vēl labāku? Izcils pildījums!
Apmaksāta publikācija: "Lidl"
Pagatavošana
30 min
1. Garneles atkausē, liekot uz nakti ledusskapī, vai ber bļodiņā un aplej ar aukstu ūdeni. Nomaina ūdeni 1–2 reizes, līdz garneles atkusušas, notecina un, viegli piespiežot ar papīra dvieli, nosusina lieko ūdeni.
2. Vārošā ūdenī liek vārīties olas istabas temperatūrā. Vāra 7–8 minūtes, pēc tam strauji atdzesē ledus ūdenī vai ļoti aukstā ūdenī.
3. Pagatavo mērci. Ķiploka daiviņas nomizo un sarīvē. Bļodiņā vienmērīgi samaisa majonēzi, sinepes, citronu sulu, rīvētos ķiplokus, šķipsniņu sāls, paprikas pulveri un medu. Dilles notīra no kātiņiem, smalki sakapā un piejauc mērcei.
4. Gurķi un selerijas kātus sagriež mazos kubiņos. Sīpolu nomizo un sasmalcina. Sajauc dārzeņus ar garnelēm un mērci. Pēc garšas pievieno sāli, melnos piparus un citronu sulu.
5. Kruasānus iegriež un ieziež ar krēmsieru, pa virsu liek salātlapas, pāri kārto garneļu salātus un ripiņās sagrieztu olu.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes