Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Deserti

Krāsnī cepti āboli ar plombīru

Foto: Anna Prozumenta
"Sācies ābolu un vēl turpinās saldējuma laiks, tāpēc šodien krāsnī cepti āboli ar plombīru. Recepte pavisam vienkārša. Jāsāk ar to, ka mūsu foršais kaimiņš noliek pie durvīm divus lielus ābolu spaiņus - rožāboli un baltais-dzidrais. Visu apēst nav iespējams," stāsta un dalās ar recepti un bildēm Anna Prozumenta.
Pagatavošana
45 min
1. Āboliem nogriež nost brūnumus, izņem serdes, sagriež četrās daļās, saliek uz paplātes.
2. Izkausē sviestu ar kanēli un brūno cukuru, šo brūno masu uzlej katram ābolītim virsū un liek cepties.
3. Cep līdz āboli kļūst mīkstāki.
Foto: Anna Prozumenta
4. Pasniedz ar saldējumu.
Foto: Anna Prozumenta
5. Lai labi garšo!
Foto: Anna Prozumenta