Kabacis ir lielisks ne tikai pamatēdienu gatavošanā, Apvienojumā ar sieru, no tiem var pagatavot lieliskas uzkodas, kas būs gan glītas, gan sātīgas.
Pagatavošana
45 min
1. Kabaci visa tā garumā sagriež plānās šķēlēs. Liek cepties no abām pusēm līdz brūns un mīksts.
Foto: Receptes.lv
2. Kamēr kabacis cepas, sajauc sieru, kas pašam garšo, ar sarīvētu ķiploku, sasmalcinātām dillēm un majonēzi. Ja nepieciešams, pievieno sāli pēc garšas.
Foto: Receptes.lv
3. Sacepto kabaci notur uz papīra dvieļiem, lai atbrīvotos no liekās eļļas un ļauj tam atdzist.
Foto: Receptes.lv
4. Tad ņem atdzisušo kabaču šķēli, liek uz tā siera masu.
Foto: Receptes.lv
5. Aizrullē un, ja vēlas sasprauž ar kociņu un izdekorē, piemēram, ar svaigu tomātu.