1. Kabaci visa tā garumā sagriež plānās šķēlēs. Liek cepties no abām pusēm līdz brūns un mīksts.

Foto: Receptes.lv
2. Kamēr kabacis cepas, sajauc sieru, kas pašam garšo, ar sarīvētu ķiploku, sasmalcinātām dillēm un majonēzi. Ja nepieciešams, pievieno sāli pēc garšas.

Foto: Receptes.lv
3. Sacepto kabaci notur uz papīra dvieļiem, lai atbrīvotos no liekās eļļas un ļauj tam atdzist.

Foto: Receptes.lv
4. Tad ņem atdzisušo kabaču šķēli, liek uz tā siera masu.

Foto: Receptes.lv
5. Aizrullē un, ja vēlas sasprauž ar kociņu un izdekorē, piemēram, ar svaigu tomātu.

Foto: Receptes.lv
6. Lai labi garšo!

Foto: Receptes.lv