Pk, 4.10.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Deserti
> Rīsu krēms ar rudens aveņu ķīseli
Rīsu krēms ar rudens aveņu ķīseli
Receptes.lv
2024. gada 14. augusts
Foto: Receptes.lv
Apvienojot rīsus ar putukrējumu, var iegūt gardu krēmu. Bet papildinot to ar saldskābu ķīseli no sezonālajām ogām – savā vienkāršībā izcilu desertu.
Receptes un foto autors: Uldis Grīnbergs.
Pagatavošana
50 min
1.
Izvāra no rudens avenēm ķīseli, atstāj dažas ogas dekoram.
2.
Izvāra paciņu rīsus, visu atdzesē.
3.
Sakuļ putukrējumu (cukuru pievieno pēc patikas) un sajauc ar atdzisušiem rīsiem.
4.
Man patīk, kā putukrējums tā riktīgi daudz, nu tā, lai neredz pat rīsus. Ķīselis iznāk ļoti garšīgs, saldskābs.
Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Padomi
Tipiskas kļūdas, kas var sabojāt pat visvienkāršāko zupu
Padomi
Kāpēc maltajai gaļai pirms cepšanas jāpievieno ūdens? Skaidro šefpavārs Aleksejevs
(4)
Recepšu izlases
Pankūkas rudens noskaņās: 12 receptes ar āboliem
Recepšu izlases
Samazini tomātu kalnus – vāri zupu. 16 košas receptes
Padomi
Lazanja, kotletes un pat soļanka: 8 receptes ar pākšaugiem gaļas vietā
Interesanti
Vai tu liktu šīs sēnes savā groziņā?
TVNET jaunākie raksti