1. Nomazgātus ķiršu tomātus pārgriež uz pusēm un liek bļodā ar vāciņu.

Foto: Receptes.lv
2. Sasmalcina baziliku garenās strēmelītēs un liek klāt tomātiem.

Foto: Receptes.lv
3. Ber klāt mazās siera bumbiņas.

Foto: Receptes.lv
4. Sajauc mērci: eļļai pievieno sojas mērci, rīvētu ķiploku un medu. Proporcijas atkarīgas no tā, cik daudz izmanto tomātus un sieru un kādu vēlies marinādi – ja sāļāku, tad lej vairāk sojas mērci, ja saldāku, pievieno vairāk medus.

Foto: Receptes.lv
5. Lej klāt visām sastāvdaļām.

Foto: Receptes.lv
6. Bļodu noslēdz ar vāciņu, maigi sakrata un liek ledusskapī uz aptuveni 10 minūtēm, kamēr garšas "sadraudzējas".

Foto: Receptes.lv
7. Gatavs!
Lai labi garšo!

Foto: Receptes.lv