Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konservējumi

Klasiski marinētie kabači ar ķirštomātiem ziemai

Foto: Vineta Grudule
Klasisku un gadiem pārbaudītu kabaču konservēšanas recepti iesaka pieredzējusi saimniece, konservēšanas lietpratēja Vineta Grudule.
Pagatavošana
40 min
1. Visas garšvielas pilda burciņās, tad burkās liek šķēles sagrieztus kabačus, virs tiem – ķirštomātus. Visu pārlej ar verdošu marinādi.
Foto: Privātais arhīvs
2. Burciņas liek katlā karstā ūdenī karsēties 7-10 minūtes, uzliekot tām vākus, bet neaizgriežot.
3. Karstas burciņas aizvāko, apgriež ar vākiem uz leju, sasedz un ļauj atdzist. Lai labi garšo!
Foto: Privātais arhīvs
Uz augšu