1. Vispirms gatavo biešu novarījumu. Bietes sarīvē uz rupjas rīves, pārlej ar ūdeni un novāra. Tad noņem no uguns, izkāš, uzliek vāku un novārījumu ledusskapī atdzesē.
2. Gaļu liek katlā, pārlej ar ūdeni, vāra, noputo, tad pieliek notīrītas jaunās bietītes, kas sasmalcinātas ar visām lapām, lauru lapas, sāli, piparus un vāra, līdz gaļa gatava.
3. Buljonu atdzesē, nosmeļ liekos taukus, nokāš, pievieno smalki sagrieztus zaļumus, notīrītus un salmiņos sagrieztus svaigus un skābētus gurķus, salmiņos sagrieztu gaļu.
4. Pēc tam zupā ielej biešu novārījumu. Pasniedz zupu atdzesētu ar skābu krējumu un cieti novārītām un gabalos sagrieztām olām. Labu apetīti!

Foto: Shutterstock.com1