Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Deserti

Jāņogu debesmanna ar pienu

Foto: Inga Meijere
Vasaras garša...bērnības garša!
Recepti iesaka "Instagram" recepšu bloga "Mājas maltītes ģimenei" autore Inga Meijere.
Pagatavošana
60 min
1. Jāņogas ieliek katliņā un aplej ar ūdeni, pievieno cukuru un uzvāra.
2. Pēc tam biezumus izkāš caur sietu. Vēlreiz uzvāra, un tālāk uz mērenas liesmas vārot pakāpeniski pievieno mannu visu nepārtraukti maisot (to labi darīt ar putojamo slotiņu, tad neveidosies kunkuļi ). Vāra aptuveni 8 - 10 minūtes.
3. Atdzesē līdz debesmanna vairs nav karsta, bet ir silta.
4. Saputo ar mikseri vai ar putojamo slotiņu gaišākā masā līdz apjoms dubultojas.
5. Pasniedz ar pienu.
Foto: Inga Meijere
6. Lai labi garšo!
Foto: Inga Meijere
Uz augšu