Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Salāti

Kartupeļu salāti ar redīsiem, sīpoliem un kaperiem

Foto: Shutterstock.com
Klasiski kartupeļu salātiem pievienojam marinētus vai skābētus gurķus, bet lieliski alternatīva ir kaperi, kas salātiem piešķirs jaunas garšas nianses un atšķirīgu tekstūru.
Pagatavošana
20 min
1. Novārītus kartupeļus sagriež palielos gabalos, liek bļodā.
2. Pievieno plānās ripiņās sagrieztus redīsus un pusmēnestiņos sagrieztu sarkano sīpolu.
3. To visu samaisa ar skābo krējumu (var aizvietot ar bezpiedevu jogurtu), sinepēm un sāli.
4. Pārber ar kaperiem, dillēm un pasniedz. Ja vēlas, arī šos divus produktus salātos var iemaisīt.

Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu