Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Deserti

Rabarberu – drumstalu deserts

Neticami vienkārši pagatavojams deserts – drumstalām vajadzēs vien trīs sastāvdaļas un tik pat arī rabarberu masai. Izcili garšo kā tikko cepts, tā arī atdzisis. Vēl siltam izcili piestāvēs auksts saldējums, bet lieliski sader arī (silts un auksts) ar svaigu zemeņu mērci.
Pagatavošana
50 min
1. Saberž miltus, cukuru un mīksto sviestu drumstalās. Liek ledusskapī.
Foto: Receptes.lv
2. Notīrītus rabarberus sagriež vidēja biezuma gabaliņos. pārber ar cukuru un ļauj sasuloties.
Foto: Receptes.lv
3. Kad rabarberi sasulojušies, iemaisa kartupeļu cieti.
4. Ietaukotā pannā ber rabarberus ar visu sulu, pāri liek drumstalas, vienmērīgi izlīdzinot pa visu trauku.
Foto: Receptes.lv
5. Cep sakarsētā krāsnī 180 grādos 30-35 minūtes vai līdz rabarberi mīksti un drumstalas apbrūnējušas.
Foto: Receptes.lv
6. Pasniedz ar svaigu zemeņu mērci vai saldējumu.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu