Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Zupas

Klasiska aukstā zupa tiem, kam garšo ar desu

Foto: Receptes.lv
Aukstā zupa ir karsto dienu glābiņš vairāku iemeslu dēļ:
* sastāvdaļas ir garšīgas
* to baudām atvēsinātu
* pagatavošana ir ātra un vienkārša.

SVARĪGI: derēs arī tiem, kas desu neēd – to vienkārši izņem no produktu saraksta!
Pagatavošana
30 min
1. Liek vārīties olas.
2. Gurķus nomizo, sagriež sev tīkama izmēra gabaliņos. Ber traukā, kurā gatavos zupu.
3. Sagriež desu kubiņos, pievieno gurķiem.
4. Sasmalcina dilles un lokus, pievieno pārejām sastāvdaļām.
5. Ieliek marinētās bietītes, pievieno sinepes, pieber mazliet sāls un visu samaisa, lai sinepes iejaucas sastāvdaļās.
6. Lej klāt kefīru, samaisa.
7. Novārītas un atdzesētas olas notīra, sasmalcina un liek iekšā zupā.
8. Nogaršo, ja nepieciešams, papildina ar sāli un sinepēm.
Foto: Receptes.lv
9. Pasniedz kārtīgi atdzesētu.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu