Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konservējumi

Marinētās redīsu ripiņas ar sarkano sīpolu fiksai apēšanai

Gurķus marinējam, tomātus arī, kāpēc gan to nedarīt ar redīsiem?
Šīs redīsu šķēlītes garšo izcili gan kā piedeva, piemēram, šašlikam vai kartupeļiem ar mērci, tā arī iederas kā daļa no kādiem salātiem vai tortiljas un pat burgera!
Pagatavošana
20 min
1. Redīsam nogriež abus galus un sagriež ripiņās.
Foto: Receptes.lv
2. Notīra sīpolu un to sagriež ripiņās, pievieno redīsiem.
3. Pārlej ar citrona sulu, pieber cukuru un sāli. Cik daudz bērt - garšas jautājums,
4. Liek bļodai virsū vāciņu un kādu minūti pakrata.
Foto: Receptes.lv
5. Tad uz 10 minūtēm ieliek ledusskapī iemarinēties un – gatavs!
Foto: Receptes.lv
6. Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu