Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Rabarberu karstmaizes

Siltas rabarbermaizītes bez piņķerēšanās ar mīklu? Jā! Vari izmantot gan parastu baltmaizi, gan tostermaizi.
P.S šādi var cept arī ābolu karstmaizes.
Pagatavošana
25 min
1. Notīrītus rabarberu kātus smalki sagriež un pārber ar cukuru. Atstāj uz brīdi sasuloties un palikt mīkstākiem.
Foto: Receptes.lv
2. Pa to laiku ar glāzes palīdzību vai pirkstiem tostermaizes vidū izveido iedobīti, kurā liks rabarberu pildījumu.
3. Skābajam krējumam pievieno rabarberus bez sulas un vēl mazliet cukuru. Samaisa.
4. Masu liek uz maizītēm un vidū uzkaisa vēl mazliet cukuru – cik daudz, tas atkarīgs no tā, cik skābi rabarberi un cik saldas maizītes kārojas.
Foto: Receptes.lv
5. Liek iepriekš sakarsētā krāsnī, 180 grādos un cep aptuveno 7 minūtes vai līdz maizītes apakša un augša apbrūnējusi.
6. Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu