"Pašlaik karstums tāds, ka pēdējais laiks gatavot mājas saldējumu. Noskatīju Veronikas Levšas recepti. Uzrunāja, jo gatavot tikai 10 min. Tikai ar mazām izmaiņām- viņai bija svaigas avenes, man saldētas.
Saldējums neiedomājami garšīgs, neviena ūdens kristāliņa. Īsāk sakot - pati pilnība. Kā tagad visi un par visu saka- veselīgs, diētisks produkts.🤭" teic Uldis Grīnbergs – saldējuma gatavotājs un foto autors.
Pagatavošanas laiks norādīts bez laika, kas nepieciešams sasalšanai.
Saldējums neiedomājami garšīgs, neviena ūdens kristāliņa. Īsāk sakot - pati pilnība. Kā tagad visi un par visu saka- veselīgs, diētisks produkts.🤭" teic Uldis Grīnbergs – saldējuma gatavotājs un foto autors.
Pagatavošanas laiks norādīts bez laika, kas nepieciešams sasalšanai.