Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Deserti

Rīsu pārslu – šokolādes pudiņš

Foto: Inga Meijere
Viegli pagatavojams deserts!
Recepti iesaka "Instagram" recepšu bloga "Mājas maltītes ģimenei" autore Inga Meijere.
Pagatavošana
40 min
1. Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.
Foto: Inga Meijere
2. Katlā uzvāra pienu, pievieno pārslas un cukuru. Vāra uz lēnas liesmas, ik pa brīdim apmaisot.
3. Kad putra uzbriedusi, tad iemaisa šokolādes gabaliņus un sukādes, noņem no uguns un pudiņu pārliek traukā atdzesēties.
Foto: Inga Meijere
4. Pasniedz ar ogu ķīseli un šokolādes gabaliņiem.
Foto: Inga Meijere
5. Lai labi garšo!
Foto: Inga Meijere
Uz augšu