1. Burkānus sarīvē uz smalkās rīves. Pannā izkausē sviestu un liek sautēties burkānus uz aptuveni 5 minūtēm līdz paliek mīksti. Pievieno sāli un piparus. Noliek atdzesēties.
Foto: Inga Meijere
2. Olām atdala olbaltumus no dzeltenuma. Dzeltenumus pievieno atdzesētiem burkāniem, bet olbaltumus ar šķipsnu sāls saputo stingrās putās.
3. Pēc tam olbaltumu masu uzmanīgi samaisa ar burkānu masu.
Foto: Inga Meijere
4. Cepamplāti izklāj ar cepamo papīru un izlīdzina burkānu mīklu pa visu virsmu. Man sanāca 30cm×40cm biskvīts. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 20 minūtes. Pēc tam atdzesē.
5. Saldo krējumu saputo. Spinātus sablendē. Visu sajauc ar krēmsieru un pievieno ķiplokus, muskatriekstu.
6. Biskvītu uzmanīgi atdala no cepamā papīra. Liek uz pārtikas plēves. Uzklāj pa virsu virsmu spinātu krēmu un satin ruletē. Ietin pārtikas plēvē un ieliek ledusskapī uz kādām 2 stundām.