1. Liek vārīties makaronus, bet ne līdz galam, lai paliek nedaudz cieti. Vārot pievieno 1 ēdamkaroti eļļas, lai nolejot ūdeni makaroni nesaliptu.
2. Paralēli liek uz pannas apcepties malto gaļu - apmēram 10 minūtes, pievienojot klāt smalki sagrieztu sīpolu un ķiploku. Pievieno klāt arī tomātu, sojas un čili mērces, sāli, piparus un baziliku.
3. Ņem cepamtrauku un pirmajā kārtā liek makaronus.

Foto: "Kristīnes Virtuve"
4. Pārkaisa ar sieru.

Foto: "Kristīnes Virtuve"
5. Nākamajā kārtā kārto apcepto maltās gaļas masu, pārkaisa ar Svanetijas sāli.

Foto: "Kristīnes Virtuve"
6. Tad atkal liek makaronus un kraukšķīgai kārtiņai vēlreiz virskārtu pārkaisa ar sieru.

Foto: "Kristīnes Virtuve"
7. Sakuļ olas, pievieno saldo krējumu. Pārlej sacepumu un liek cepeškrāsnī 180 grādos uz 30-40 minūtēm.

Foto: "Kristīnes Virtuve"
8. Gatavs!

Foto: "Kristīnes Virtuve"
9. Lai labi garšo!

Foto: "Kristīnes Virtuve"