1. Zemenes liek katliņā, pievieno 40g cukura, vāra uz lēnas uguns, līdz daļa ogu izšķīdušas (~20 minūtes). Kartupeļu cieti ber bļodiņā, pievieno nedaudz un izšķīdina aukstā ūdenī, tad lej klāt ogām, vāra maisot (~1 minūti), līdz masa nedaudz sabiezē. Noņem no uguns, atstāj atdzist.
2. Saldo krējumu ar 40 g cukura sakuļ putukrējumā, noliek vēsumā.
3. Traukā liek Mascarpones sieru (istabas t°, lai vieglāk samaisīt), pievieno un samaisa ar Nutellas (vai jebkuru citu šokolādes krēmu) krēmu (maisa ar karoti vai lāpstiņu). Tad iemaisa putukrējumu.
4. Cepumus sagatavo atbilstoši trauka formai, daļu saīsina.
5. Nedaudz krēma ziež trauka pamatnē. Tad liek pirmo cepumu kārtu, tos aši mērcot pienā. Virs cepumiem ziež pusi krēma, tad liek zemeņu masu, izlīdzina, liek otru cepumu kārtu, virspusē atlikušo krēmu. Gatavo kūku liek ledusskapī savilkties uz pāris stundām.
6. Pirms pasniegšanas dekorē ar svaigām ogām, šokolādes skaidiņām.